Vanuit de verte Donna Milner

ISBN: 9789032511036

Published:

Paperback

336 pages


Description

Vanuit de verte  by  Donna Milner

Vanuit de verte by Donna Milner
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 336 pages | ISBN: 9789032511036 | 5.24 Mb

De vijftienjarige Natalie Ward groeit op aan de voet van de Rockies in het Canadese British Columbia, een paar kilometer van de grens met de VS. Het is eind jaren zestig en op de melkveehouderij van haar ouders lijkt de rest van de wereldMoreDe vijftienjarige Natalie Ward groeit op aan de voet van de Rockies in het Canadese British Columbia, een paar kilometer van de grens met de VS. Het is eind jaren zestig en op de melkveehouderij van haar ouders lijkt de rest van de wereld onbereikbaar ver weg. Zij leidt een gelukkig leven met haar ouders en broers, en is ervan overtuigd dat iedereen haar wel moet benijden.

Vooral om haar knappe oudste broer Boyer, met wie Natalie een goede band heeft en met wie ze een interesse in boeken deelt. Wanneer de zachtaardige Amerikaan River Jordan de grens over komt wandelen om onder zijn dienstplicht uit te komen, krijgt hij werk als knecht op de boerderij en wordt meteen opgenomen in het gezin.

Maar door zijn komst worden de gezinsrelaties al snel op de proef gesteld, en Natalie ziet door de gebeurtenissen van die zomer haar idyllische leven uiteenspatten. Nu is het vijfendertig jaar later en Natalie wordt gebeld door haar broer Boyer, van wie ze sindsdien vervreemd is, net als van de rest van de familie. Hij vraagt haar of ze naar huis komt, omdat hun moeder op sterven ligt. Met tegenzin keert Natalie terug naar de boerderij en ze bereidt zich voor om eindelijk de verschrikkelijke gebeurtenissen en geheimen onder ogen te zien die ze al die jaren heeft proberen te vergeten.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Vanuit de verte":


bonzai15.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us