Влакът на сираците Christina Baker Kline

ISBN:

Published:

Paperback

320 pages


Description

Влакът на сираците  by  Christina Baker Kline

Влакът на сираците by Christina Baker Kline
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 320 pages | ISBN: | 6.13 Mb

Няколко месеца делят Моли от осемнадесетия й рожден ден и отпадането й от системата за приемна грижа. Почасовата работа при възрастната вдовица Вивиан е последната й възможност да се спаси от живот на улицата. Въпреки това, Моли не гори от желание даMoreНяколко месеца делят Моли от осемнадесетия й рожден ден и отпадането й от системата за приемна грижа.

Почасовата работа при възрастната вдовица Вивиан е последната й възможност да се спаси от живот на улицата. Въпреки това, Моли не гори от желание да помага на старицата да подреди спомените и вещите си на тавана. Претъпканото с кашони помещение крие следи от бурно минало. Минало, което сближава Моли и Вивиан по неподозиран начин.Семейството на Вивиан емигрира в САЩ от Ирландия, но всички загиват при пожар. Едва деветгодишна, тя остава сама. Качват я на влак заедно със стотици други осиротели и изоставени деца. Влак, който ги превозва от щат на щат в търсене на приемно семейство.Вивиан се сприятелява с ваксаджийчето Дъчи.

Двамата си обещават да се срещнат отново, когато пораснат. Влакът на сираците отвежда Вивиан в Минесота. Ще бъде ли осиновена от любящо семейство? Или ще бъде обречена на безрадостно детство? Ще успее ли Вивиан да се освободи от болезненото си минало, за да живее пълноценно?Моли решава да помогне на възрастната жена да намери отговори на въпросите, които не спират да я измъчват през целия й живот...Enter the sum

Related Archive Books

  1. 19.07.2015Girls
  2. 12.08.2013Inflammation Protocols


Related Books


Comments

Comments for "Влакът на сираците":


bonzai15.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us